Russiskkurs for voksne tilbys kun digital.

Vi tilbyr russiskkurs for ikke-russisktalende voksne (fra nybegynnere til videregående).  På kurset arbeider vi med hverdagslige situasjoner ved hjelp av tekster, dikt og andre læremidler som innarbeider grammatikk- og kulturkunnskaper. Deltakerne vil få forskjellige lese-, skrive- og samtaleøvelser. Målet for kurset er å snakke og forstå russisk.

Russiskkurs Nybegynner (tilpasset A1)

Dette omfatter 2 semestre med 1 leksjon per uke: 40 min + 40 min

Russiskkurs Videregående Russisk (trinn 1) (tilpasset A2)

Dette omfatter 1 semester med 1 leksjon per uke:  40 min + 40 min

Russiskkurs Videregående Russisk (trinn 2) (tilpasset B1)

Dette omfatter 1 semester med 1 leksjon per uke: 40 min + 40 min

Russiskkurs Videregående Russisk (trinn 3) (tilpasset B2)

Dette omfatter 2 semestre med 1 leksjon per uke: 40 min + 40 min

Russiskkurs Videregående Russisk (trinn 4) (tilpasset C1)

Dette omfatter 2 semestre med 1 leksjon per uke: 40 min + 40 min